ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ МІЖНАРОДНОЇ ТОРГІВЛІ





Міністерство освіти і науки України

Юрист коледж після 9

Якщо Вас завжди цікавила професія юрист, коледж після 9 класу стане відмінним рішенням, так як дозволить Вам почати профільне навчання ще в той час, коли Ваші однокласники будуть продовжувати отримувати базове в школі. Тому звернення до спеціалізованих коледжів є популярним варіантом і Вам також варто звернути на нього свою увагу.

Юрист коледж після 9Але Вам обов'язково слід враховувати той факт, що коледжі юристів після 9 класу представлені досить широко навіть в одному Києві, і варто уважно вибирати місце для навчання. Адже якщо надходити в «перший-ліпший» навчальний заклад, то отримана освіта може виявитися просто марною. Але в нашому випадку все зовсім не так, адже наш коледж для юристів після 9 класу не просто зарекомендував себе на практиці, а й ще пропонує випускникам можливості надходження на 3 курс для отримання диплома «Бакалавр», що говорить про якість нашої освіти.

Незважаючи на те, що ми описуємо тільки даний напрямок, насправді ми пропонуємо нашим студентам не тільки курс юрист. Коледж після 9 класу також має і економічну спрямованість, яка сьогодні досить затребувана і є вдалим варіантом для побудови успішної кар'єри.

На відміну від деяких інших коледжів для юристів після 9 класу, ми зосереджуємося не тільки на теоретичних, але ще і практичних навичках наших студентів, тому Ви отримаєте саме ті знання, які потім зможете застосувати на практиці під час роботи. Тому наші студенти зазвичай швидко адаптуються і знаходять собі роботу, або поступають для подальшого навчання в ВНЗ.

Для того, щоб в наш коледж вступити після 9 класу на юриста, Вам необхідно просто зайти на сайт і переглянути перелік необхідних документів, іспитів, а також дати надходження. А якщо у Вас виникли питання, то Ви можете уточнити їх по телефону або особисто у наших співробітників.