ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ МІЖНАРОДНОЇ ТОРГІВЛІ





Міністерство освіти і науки України

Коледж після 9 класу Київ

Коледж після 9 класу КиївЯкщо Ваша дитина проявляє глибокі пізнання в математиці, володіє управлінський навичками і потребує підтримки знань, зверніть увагу на можливість вступити в коледж після 9 класу. Київ стає дедалі більше і конкуренція може привести молодих людей до того, що їм доведеться міняти професію. Щоб цього не сталося з Вашою дитиною, необхідно не тільки підтримувати його у всіх починаннях, але також і створювати сприятливі умови для того, щоб він міг самостійно розвиватися. Крім культурних відмінностей, він вже починає проявляти переваги у віці після 9 класу. Коледжі в Києві готують молодих спеціалістів до дорослого життя. Наші випускники не лякаються нових можливостей і не губляться у великій кількості варіантів - вони вже знають, що вміють і як домогтися своїх цілей. Разом з дипломом вони отримують практичні знання з певних предметів, а також навички самостійності, здатності до навчання. Наші дипломовані викладачі, доценти і професори створюють умови для того, щоб студенти оволоділи всіма необхідними знаннями в галузі права та економіки. Також після 9 класу в нашому коледжі Києва вони можуть вибрати більш вузьке спрямування серед підприємницького справи, маркетингу, фінансів та інших. Більш детальну інформацію можна дізнатися на сайті нашого ВНЗ.

У порівнянні зі своїми однолітками, наші першокурсники самостійно практикуються в обраних сферах знань. Вони проходять трудову практику і знаходять професію. Також у них є більше можливостей вступити до престижного університету вже на 3-й курс, коли інші діти вибирають старшу загальноосвітню школу після 9 класу замість коледжу в Києві. В майбутньому це відбивається не тільки на пошуках роботи і виборі професії - чим раніше школяр починає замислюватися про вибір професійної діяльності, тим раніше він домагається в ній висот, не кажучи вже про життєвий досвід.

Вибирайте наш коледж після 9 класу. Київ приймає тільки підприємливих молодих людей, але їх він також обдаровує великими можливостями. Глибокі знання своєї професії, практичний досвід, самостійність - все це отримує наш випускник після всього кількох років навчання.


Не зволікайте з надходженням. Приходьте на додаткові заняття для абітурієнтів та дізнавайтеся більше про переваги коледжу. У Києві після 9 класу кожен хоче проявити свої сили і знайти себе. Так дозвольте ж своїй дитині швидше вирости і відкрити для себе роботу в галузі права та економіки.