ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ МІЖНАРОДНОЇ ТОРГІВЛІ





Міністерство освіти і науки України

Училища технікуми коледжі Києва після 9 класу

Якщо Ви закінчуєте 9 клас і не хочете далі продовжувати навчання в школі, а робите вибір на користь спеціалізованого навчання за обраною спеціальністю, то Вам підійдуть училища, технікуми, коледжі Києва після 9 класу. І кількість таких закладів є дійсно значним, тому Ви напевно знайдете підходяще місце для проходження навчання.

Училища технікуми коледжі Києва після 9 класуУчилища, коледжі та технікуми після 9 класу (Київ) найчастіше пропонують тільки прості робітничі професії, такі як електрик або кухар, але це стосується лише низькопрофільних організацій. Що ж стосується нашого навчального закладу, то ми якісно перевершуємо більшість училищ, технікумів і коледжів Києва після 9 класу, у чому Ви переконаєтеся, приїхавши до нас на день відкритих дверей.

Все більше школярів і їх батьків цікавлять училища, технікуми, коледжі Києва після 9 класу, адже там дитина буде отримувати вже майбутню спеціальність, уникнувши поглиблення в інші сфери навчання. І завдяки цьому вони зможуть зосередитися на отриманні практичних навичок для своєї майбутньої сфери роботи.

Кількість коледжів, технікумів і училищ в Києві (після 9-х класів) постійно зростає, і на жаль, більшість з них пропонують досить неякісну освіту. Тому Вам варто бути уважними в питаннях вибору місця навчання, адже від цього буде залежати Ваше майбутнє освіту і навіть кар'єра.

Що ж стосується нашого коледжу (училища і технікуми Києва) після 9 класу, то у нас є 2 основних напрямки: право і економіка, тому Ви зможете вибрати оптимальний вид навчання виходячи з особистих переваг і побажань. А сама програма складена з урахуванням збільшення практичних навичок, що дозволить Вам отримати реальні, а не теоретичні знання в кожній з представлених сфер.